Hotellinfo.

Hotell

Sweden MEETX AB är den officiella leverantören av hotellrum för besökare till Psykologidagarna 2017, som kommer att äga rum på Stockholm Waterfront Congress Centre 30-31 mars 2017.

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras i Stockholm för Psykologidagarna på: Hotel Radisson Blu Waterfront, Scandic Grand Central och Scandic Klara.

Hotel Radisson Blu Waterfront är konferenshotellet som ligger i direkt anslutning till konferenslokalen. Alla rum inkluderar frukost och bokning görs i samband med anmälan till kongressen.

Alla angivna priser är i svenska kronor (SEK) och exklusive 12 % moms.

För personlig service, vänligen kontakta oss via e-post: psykologidagarna@meetx.se
eller telefon: +46 (0) 31 708 86 90

Hotel Radisson BLU Waterfront.

Det enastående hotellet ligger i hjärtat av Stockholm med det allra bästa staden har att erbjuda precis runt hörnet. Våra gäster tar sig enkelt till alla intressanta attraktioner – såväl restaurangerna och nattlivet i Gamla stan som Kungliga slottet. Hotellet är sammanbyggt med Stockholm Waterfront Congress Centre och passar utmärkt till dig som behöver övernattning i samband med konferenser.

Vila ut och sov gott i något av hotellets 414 rum och sviter. Samtliga erbjuder fritt trådlöst internet och delar av rummen utsikt över Riddarfjärden och Stockholms Stadshus.

I vår restaurang RBG Bar & Grill serveras internationell mat med svensk touch. Sitt ned i Lobbybaren och umgås med vänner eller kollegor med något gott att dricka. Den öppna spisen bjuder på härlig atmosfär.

Hotellets gym erbjuder träningsmaskiner för dig som vill koppla av en stund mellan plikter och möten. Vi har även ett Business Center och samtliga gäster har tillgång till trådlöst

internet på sitt hotellrum och i alla publika utrymmen.

Vi erbjuder hotellets gäster parkering i garage i mån av plats.

Pris från: SEK 1845 exkl.moms /natt
Adress: Nils Ericsons Plan 4

psykologidagarna

Scandic Grand Central.

Scandics senaste signaturhotell som med nyöppnade Vasateatern bildar ett one-of-a-kind-hotell med 391 rum, teater, restauranger och barer. Här finns Centralstationen och stans bästa shopping precis runt hörnet.

Centralt placerad i hörnet av Vasagatan och Kungsgatan ligger denna klassiska byggnad med imponerande 130 år på nacken. Tåg, buss, tunnelbana och Arlanda Express finns inom ett par minuters gångväg, liksom nöjen, kultur, sevärdheter och huvudstadens bästa shopping.

Pris från SEK 1956 exkl. moms /natt

Adress: Kungsgatan 70

pyskologidagarna

Scandic Klara.

Scandic Klara ligger under 10 minuters promenad från Stockholms Centralstation och Cityterminalen, och erbjuder ett perfekt läge när man gästar Stockholm. Det här moderna hotellet har flertalet faciliteter inkluderande express in- och utcheckning, mötesrum och bastu.

Det här bekväma hotellet i centrala Stockholm erbjuder många faciliteter som valutaväxling, cykeluthyrning och dygnet-runt-öppen reception. Här finns fitnessfaciliteter för boende som är noga med sitt välmående när de reser. Det 4-stjärniga hotellet ligger bara en kort promenad från närliggande klubbar och barer så att gäster enkelt kan upptäcka vad det lokala nattlivet har att erbjuda.

Moderna rummen på hotellet inkluderar telefon och privat badrum. Faciliteter inkluderar kabel-/satellitkanaler, hårtork och dusch.

Pris från SEK 1777 exkl. moms /natt

Adress: Slöjdgatan 7

psykologidagarna

Ändringsavgifter gällande registrering, fakturor samt hotell:

Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 250 SEK för omadressering och omsändning av faktura.
Vid försenad betalning debiteras 60 SEK i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommen enligt inkassolagen respektive räntelagen.
Ändringsavgift för hotellbokningar, debiteras med 100 SEK vid varje ändringstillfälle.

Avbokning av hotellrum

Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50 % av rumskostnaden debiteras.
Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80 % av rumskostnaden debiteras.
Vid avbokning från 4 veckor fram till första ankomstdatum är ingen återbetalning möjlig

Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning

Avbokningar och/eller ändringar måste alltid ske direkt genom Sweden Meetx psykologidagarna@meetx.se och inte till hotellet